Rólunk

A Budakalász székhelyű kertépítéssel foglalkozó cégünk több, mint 25 éves múlttal rendelkezik.Külföldi szakmai tapasztalatokkal rendelkező, elismert kertészmérnök, tájépítészmérnök szakmai ismereteire alapozva végezzük a kert tervezését, és kiváló szakemberek, fejlett gépparkunk segítségével építjük meg álmai kertjét.  
CÉGÜNK több mint 25 éves szakmai tapasztalattal alapozta meg hírnevét kitűnő tudású szakembereivel, és felszerelt hátterével. Szilágyi Zsolt, korábban Torontóban vezette a Gardenview Landscaping Ltd. elnevezésű kertépítő és kertfenntartó céget.
Budakalászi székhelyű cégünk Szilágyi Zsolt kertészmérnök vezetésével 2007-ben kezdte meg működését kertek építésével, fenntartási munkáival. KEZDETEKTŐL fogva a magas fokú precizitás, igényes munkavégzés, minőségi alapanyagok használata jellemzi, a legkisebb részletekig. 
ÜGYFELEINK magánkertek tulajdonosai, cégek és közintézmények parkjai. Komplex szolgáltatást nyújtunk a tervezéstől a kivitelezésen át a fenntartásig, hogy harmonikus, kellemes környezetet biztosítsunk az Ön, vagy munkakörnyezete számára.
2012-ben cégünk németországi tapasztalattal rendelkező tájépítész mérnök tervezővel és kiváló szakember gárdával (kertész, kőműves, víz-villanyszerelő) bővült, mely által szélesebb körben tudjuk vállalni magánkertek, társasház kertek, lakóparkok, ipari területek, cégek telephelyeinek tervezését (2D, 3D) és kivitelezését. DINAMIKUSAN FEJLŐDŐ cégünk gépparkja bővült, valamint alvállalkozói hálózatunk segítségével kapacitásunkat felülmúló kivitelezési munkát is vállalni tudjuk.

Kerttervezés

A kertépítést minden esetben egy alapos tervezés előz meg. Balha Gabriella tájépítészmérnök tervezői munkájával biztosítjuk, hogy egy harmonikus, a kert adottságaihoz és az Ön igényének megfelelő kertet építsünk. 3D-s látványterv segítségével már a második találkozó alkalmával láthatja, hogy milyen képet fog mutatni környezete az átadást követően.

Kertépítés

Kiváló szakembereink és gépparkunk segítségével akár nagy léptékű munkák kivitelezését is vállalni tudjuk. Megteremtjük elképzeléseit a legapróbb részletekig. Partnereink, valamint alvállalkozói hálózatunk közreműködésével a legjobb alapanyagokat, a legjobb szakmunkát kapja, ha bennünket választ.

Automata öntözőrendszer

A megfelelően ápolt gyep elengedhetetlen, hogy a kert rendezett képet mutasson. Minden ügyfelünknek ajánljuk az automata öntözőrendszer kiépítését, hogy a kert megfelelő vízellátást kapjon, hogy a növények számára biztosítsuk az optimális fejlődést. Cégünk képzett alkalmazottai garanciával telepítik a betervezett rendszereket országszerte.

Hitvallás

"Feladatunk a szépség és harmónia megteremtése. A kert adottságaihoz alkalmazkodva, kedves ügyfelünk igényeit szem előtt tartva teremtjük meg álmai kertjét, egy csöppnyi természetet varázsolva otthonába"
Balha Gabriella tájépítész mérnök  

"A magas fokú precizitás, a kiváló alapanyagok használata, a környezeti adottságokhoz illeszkedő növényanyag megválasztása, valamint a legapróbb részletek kidolgozása az, amelyet minden esetben alkalmazunk kivitelezés során"
Szilágyi Zsolt, kertészmérnök

www.szilpark.hu