Szolgáltatások

3D-s kerttervezés

Háromdimenziós terv segítségével segítünk Önnek elképzeli álmai kertjét. Amennyiben velünk építteti meg a tervezett kertet, a 3D-s tervet ajándékba kapja!

Térkövezés

A kert fontos alkotóeleme a burkolatok megfelelő megválasztása. A burkolat kialakítása, vonalvezetése harmóniában kell, hogy álljon a kert stílusával.

Tetőkert építés

Társasházban él, de szeretné, ha természet venné körül? Teraszon is érdemes kialakítani egy kis kertet, ahol felüdülhet. Kérjen ajánlatot tetőkertje megépítésére!

Kerti tó

A vizes elemek nagyon nyugtatólag hatnak a kertben. Mindig természethűen alakítjuk ki kerti tavát, tófólia segítségével, vízparti növényzettel.

Zöldfal

A lakásban is lehet kertje! Egy növénnyel borított, vertikális fal tökéletes választás télikertbe, nappaliba, akár térelválasztónak is. Válassza a stílusának megfelelőt!

Díszfal

A kerítésnek nem kötelező egyhangúnak lennie. Alakítson ki díszfalat! Kőből, fából, fémből. A díszfal egy művészeti alkotásként is megjelenhet.

Kőmunkák

Kőműves mesterünk gyönyörű falakat épít terméskőből. Ízlése szerint faragja alakra, méretre. Díszfalat szeretne, netán új burkolatot? Támfalra lenne szüksége?

Aquascaping

Táj az akváriumban. Otthonában is kialakíthat egy víz alatti kertet. Gyönyörű látvány télen-nyáron. Tekintse meg inspiráló ötleteinket!

Vízesés

A kerti tó mellett vízesés, kerti csobogó kialakításával szintén vizes elemet csempészhet kertjébe. Hangulatos elem, akár természetközeli, vagy modern stílusban.

Kert fenntartás

Fontos, hogy a kert építését követően megőrizzük kertünk ápoltságát. Segítünk Önnek a legfőbb karbantartási feladatokban.

Kerttervezés

A kertépítést minden esetben egy alapos tervezés előz meg. Balha Gabriella tájépítészmérnök tervezői munkájával biztosítjuk, hogy egy harmonikus, a kert adottságaihoz és az Ön igényének megfelelő kertet építsünk. 3D-s látványterv segítségével már a második találkozó alkalmával láthatja, hogy milyen képet fog mutatni környezete az átadást követően.

Kertépítés

Kiváló szakembereink és gépparkunk segítségével akár nagy léptékű munkák kivitelezését is vállalni tudjuk. Megteremtjük elképzeléseit a legapróbb részletekig. Partnereink, valamint alvállalkozói hálózatunk közreműködésével a legjobb alapanyagokat, a legjobb szakmunkát kapja, ha bennünket választ.

www.szilpark.hu